MAAK KENNIS MET ONS TEAM
Gemeenteteam is een netwerk van zeer ervaren professionials die één grote passie gemeen hebben: verbeteren!

3 VRAGEN OVER GEMEENTETEAM
Verbeterprogramma’s succesvol uitvoeren vereist geen busladingen aan consultants. Integendeel! Wij zijn een multi-disciplinair team. Hoogst doeltreffend en zeer snel!

Vraag 1: WIE IS GEMEENTETEAM?
Gemeenteteam is een netwerk van zeer ervaren verbeterspecialisten met als spin in het web oprichter en coordinerend partner Erik Hesselink. Wij zijn een echt multi-disciplinair modern netwerkteam. Wanneer de uitdaging erom vraagt werken wij samen met andere zeer ervaren professionals uit ons grote netwerk van specialisten.

Vraag 2: WAT IS HET VOORDEEL VAN GEMEENTETEAM?
Je werkt altijd met de beste specialisten. Jij bent altijd onze topprioriteit. Je krijgt altijd een uitgesproken richting en advies zonder dat het door 10 lagen bureaucratie moet aan. De mix van verschillende expertises en achtergronden werkt perfect!

Vraag 3: HOE ERVAREN ZIJN JULLIE?
Erik heeft meer dan 20 jaar project- verander- en leanmanagement ervaring bij zowel gemeenten als rijksoverheid. Hij is afgestudeerd bedrijfskundige aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam met als specialisaties Strategisch Management en Management van Verandering.
Alle samenwerkingspartners hebben meer dan 10 jaar werkervaring en zijn toonaangevend binnen hun vakgebied.